Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Linkegység linkgyűjtemény fejléce
Belépés / Regisztráció | Linkajánlás | Véletlen honlap |

Főoldal » Játék » Játékhírek » Gamekapocs

Honlapajánló: Gamekapocs

Gamekapocs   Játékhírek honlapok    


Ez a honlap még nem szerepel a toplistán.
Te hány pontot adnál neki?

Kategória: Játék » Játékhírek

Leírás:
A számítógépes és konzolos játékvilág legfrissebb hírein és cikkein kívül egy mindig aktív, szuper közösséget találhatsz itt.

» Ígéretes modern kori szállal operál az AC: Origins
» Tíz percig mozog az Extinction
» Már pontosabban követi a játékidőt a Switch
» Life is Strange: Before the Storm - Denuvo nélkül
» Már 4 millió példánynál jár a Resident Evil 7
GamekapocsHírek, cikkek, tartalom a honlapról:

Ígéretes modern kori szállal operál az AC: Origins
Néhány szerencsés ember már idő előtt kézhez kapta az Assassin's Creed: Originst, és az egyikük a tiltás ellenére streamelte a játékot. A közvetítésből kiszivárgott néhány spoileres screenshot az anyag modern kori száláról.
Megjelent 21 órája
Tunguska - a S.T.A.L.K.E.R. felülnézetből
A Rotorist Workshop egy olyan felülnézetes shooteren dolgozik, amit bevallottan a S.T.A.L.K.E.R. ihletett. A Tunguska: The Visitationben nem csupán az akción lesz a hangsúly, komoly morális döntéseket is meg kell hoznunk. A demót már tölthető.
Megjelent 23 órája
Tíz percig mozog az Extinction
A Polygon munkatársai rátették a mancsukat az Extinction jelenlegi verziójára. A játék olyan, mintha az Attack on Titan nyugati verziója lenne: itt is böhöm nagy ogrékat kell eltennünk láb alól. Nagyon ígéretes az Iron Galaxy alkotása.
Megjelent 25 órája
Már pontosabban követi a játékidőt a Switch
A Nintendo Switch 4.0.0-s rendszerfrissítése nem csupán a videórögzítési lehetőséget élesítette, a rendszer végre sokkal pontosabban követi nyomon, hogy mennyit játszottunk egy adott címmel.
Megjelent 27 órája
Már 4 millió példánynál jár a Resident Evil 7
A Capcom világszerte 4 millió példányt szállított le a boltoknak a Resident Evil 7-ből, ami még mindig alulmúlja a kiadó elvárásait. A decemberben érkező Gold kiadással szépíthet a túlélőhorror.
Megjelent 31 órája
Life is Strange: Before the Storm - Denuvo nélkül
Míg a Life is Strange előzményévadának első epizódjában még benne volt a Denuvo, addig a második rész megjelenésekor a Square Enix eltávolította a védelmet belőle. Lehetséges, hogy hiba történt.
Megjelent 29 órája

A Gamekapocs linkje 5 éve került be a Linkegység linkgyűjteménybe.

Ez volt a 14358. weboldal, amelyet elfogadtunk.

A képernyőkép 7 hónapja készült. (Ez a kép már nagyon régi, az oldal megváltozhatott azóta.)

A honlap a legnépszerűbb 2016. november hónapjában volt, ekkor 51 látogató kattintott rá, illetve annak híreire.

Átkattintás statisztika:

Átkattintás: 12
51
21
9
15
20
18
46
14
19
26
12
9
Év, hónap:2016
10
2016
11
2016
12
2017
1
2017
2
2017
3
2017
4
2017
5
2017
6
2017
7
2017
8
2017
9
2017
10


További játékhírek weboldalak:

Játékhírek.hu
Játékhírek.hu
Game Channel
Game Channel
GlobalGame.hu
GlobalGame.hu
Elitgamer
Elitgamer
Playstation Klub Magyarország
Playstation Klub Magyarország
Gamer 365
Gamer 365
Rendszerigény.hu
Rendszerigény.hu
Gamer Guru
Gamer Guru
5.0/1
Játékok.hu
Játékok.hu
Gamepod.hu
Gamepod.hu
5.0/1
  * Az oldalon található leírás, hírek és a képernyőkép az adott honlapról származik, a Linkegység linkgyűjteménybe többnyire automatikusan került be. A tartalmával kapcsolatosan a Linkegység linkgyűjtemény készítői semmilyen felelősséget nem vállalnak.

* Vannak weboldalak, melyek böngészőfüggően máshogy jelennek meg, elemeik máshogy töltődnek be. A linkgyűjtemény oldalain található képernyőképeket program készíti, mintha csak asztali számítógéppel nyitottuk volna meg a honlapot. Ennek ellenére néhány weboldal hibásan, mobilos böngészőnek érzékelheti ezt a megnyitást. Az előbbiek miatt az is előfordulhat, hogy egy-egy kép vagy videó kezdőképe nem jelenik meg jól a képernyőképben. Ha oldalainkat mobiltelefonon böngészed, a kisképeken akkor is a desktop verzió pillanatképeit láthatod, még ha az adott weboldalnak létezik mobilra optimalizált felülete is.


Kövess minket a Facebookon is, hogy ajánlhassunk neked érdekes honlapokat, illetve a Linkegység linkgyűjteménnyel kapcsolatos hírekről se maradj le: Linkegyseg.hu a Facebookon

Minden jog fenntartva © 2017, linkegyseg.hu | linkek száma: 21096 | Jogi nyilatkozat | Sitemap | RSS | E-mail: info(kukac)linkegyseg.hu