Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Linkegység linkgyűjtemény fejléce
Belépés / Regisztráció | Linkajánlás | Véletlen honlap |

Főoldal » Vallás » Vallás portál » Magyar Kurír - katolikus hírportál

Honlapajánló: Magyar Kurír - katolikus hírportál

Magyar Kurír - katolikus hírportál   Vallás portál honlapok    


Ez a honlap még nem szerepel a toplistán.
Te hány pontot adnál neki?

Kategória: Vallás » Vallás portál

Leírás:
A Magyar Kurír a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) félhivatalos hírportálja. Vatikáni és egyházi hírek, cikkek, programajánlatok.

» Te is tudsz vendégeket hívni Jézushoz! - Az Alpha kurzus bemutatónapjára várunk
» Újabb három templomot gyújtottak fel Chilében
» Osztó-Pontok az Egyház jövőjéről - A hagyomány lényege a folytathatóság
» Első vértanú rendtársaikra emlékeznek ma a ferencesek
Magyar Kurír - katolikus hírportálHírek, cikkek, tartalom a honlapról:

Te is tudsz vendégeket hívni Jézushoz! - Az Alpha kurzus bemutatónapjára várunk
Kit érdekel annyira Jézus, hogy komolyan veszi missziós parancsát, és meg akarja ismertetni másokkal? És kit érdekel annyira, hogy elmegy egy keresztények szervezte baráti összejövetelre, hogy többet halljon róla? Az Alpha kurzust január 20-án a Kanter Károly Felnőttképzési Intézetben mutatják be.
Megjelent 5 órája
Újabb három templomot gyújtottak fel Chilében
Január 16-ára virradó éjszaka, a Ferenc pápa megérkezését követő órákban újabb három katolikus templomot gyújtottak fel Chilében - adták hírül a helyi hírügynökségek. Két templom Cuncóban, a fővárostól hétszáz kilométerre, Araucanía régióban található, ahova a Szentatya január 17-én látogat el.
Megjelent 6 órája
Első vértanú rendtársaikra emlékeznek ma a ferencesek
Szent Ferenc 1219-ben hat szent életű társát a mai Marokkó területére küldte, hogy hirdessék Krisztus tanítását, végül öten - Berárd, Péter, Ottó, Akkurziusz és Adjutusz - mentek a pogányok közé, mivel egyikőjük megbetegedett. 1220. január 16-án gyilkolta meg őket a marrákesi emír.
Megjelent 7 órája
Osztó-Pontok az Egyház jövőjéről - A hagyomány lényege a folytathatóság
Az Osztó-Pontok kerekasztal-beszélgetés témája ezúttal a vallásosság alakulása és az Egyház jövője volt. A budapesti Panagia Központban január 15-én megtartott rendezvény vendége Gérecz Imre bencés szerzetes és Hidas Zoltán szociológus, egyetemi tanár volt. A beszélgetést Vigh Noémi vezette.
Megjelent 7 órája
Ferenc pápa Santiago de Chilében: Az igazi fejlődés nem fordít hátat a földnek
22. apostoli látogatása első programjaként Ferenc pápa január 16-án a chilei politikai és társadalmi élet képviselővel, valamint a diplomáciai testület tagjaival találkozott a Santiago de Chile-i La Moneda palotában.
Megjelent 8 órája
A Don Bosco-központ is károkat szenvedett a cebui tűzvészben
A tűz január 14-én déltájt ütött ki, körülbelül 600 méterre a Fülöp-szigeteki nagyváros Pasil negyedében levő Don Bosco Ifjúsági és Képzési Központtól. Több mint két óráig tartott, mire a tűzoltók megfékezték a lángokat.
Megjelent 9 órája

A Magyar Kurír - katolikus hírportál linkje 2 éve került be a Linkegység linkgyűjteménybe.

Ez volt a 27410. weboldal, amelyet elfogadtunk.

A képernyőkép 11 hónapja készült. (Ez a kép már nagyon régi, az oldal megváltozhatott azóta.)

A honlap a legnépszerűbb 2017. május hónapjában volt, ekkor 44 látogató kattintott rá, illetve annak híreire.

Átkattintás statisztika:

Átkattintás: 12
33
7
18
44
10
37
16
11
15
14
14
6
Év, hónap:2017
1
2017
2
2017
3
2017
4
2017
5
2017
6
2017
7
2017
8
2017
9
2017
10
2017
11
2017
12
2018
1


További vallás portál weboldalak:

Parókia.hu - református portál
Parókia.hu - református portál
   * Az oldalon található leírás, hírek és a képernyőkép az adott honlapról származik, a Linkegység linkgyűjteménybe többnyire automatikusan került be. A tartalmával kapcsolatosan a Linkegység linkgyűjtemény készítői semmilyen felelősséget nem vállalnak.

* Vannak weboldalak, melyek böngészőfüggően máshogy jelennek meg, elemeik máshogy töltődnek be. A linkgyűjtemény oldalain található képernyőképeket program készíti, mintha csak asztali számítógéppel nyitottuk volna meg a honlapot. Ennek ellenére néhány weboldal hibásan, mobilos böngészőnek érzékelheti ezt a megnyitást. Az előbbiek miatt az is előfordulhat, hogy egy-egy kép vagy videó kezdőképe nem jelenik meg jól a képernyőképben. Ha oldalainkat mobiltelefonon böngészed, a kisképeken akkor is a desktop verzió pillanatképeit láthatod, még ha az adott weboldalnak létezik mobilra optimalizált felülete is.


Kövess minket a Facebookon is, hogy ajánlhassunk neked érdekes honlapokat, illetve a Linkegység linkgyűjteménnyel kapcsolatos hírekről se maradj le: Linkegyseg.hu a Facebookon

Minden jog fenntartva © 2018, linkegyseg.hu | linkek száma: 20727 | Jogi nyilatkozat | Sitemap | RSS | E-mail: info(kukac)linkegyseg.hu