Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Linkegység linkgyűjtemény fejléce
Belépés / Regisztráció | Linkajánlás | Véletlen honlap |
Linkegység Facebook

Főoldal » Vallás » Hírek

Vallás hírek

Vallás   Hírek a témában   Honlapok a témában   Alkategóriák    Mai evangélium – 2018. február 21.
Hogy örömhírrel induljon minden nap… – 11,29–32
A hírt a kedvenceid közé!Forrás: www.magyarkurir.hu, megjelent 4 órája
A kedd délelőtti elmélkedés a pápa lelkigyakorlatán – A restség ellenszere Jézus szeretete
José Tolentino Calaça de Mendonça portugál pap költő február 20-én, kedden délelőtt tartotta meg Ferenc pápa és a Római Kúria nagyböjti lelkigyakorlatának negyedik elmélkedését a „szomjúság tudományáról”.
A hírt a kedvenceid közé!Forrás: www.magyarkurir.hu, megjelent 13 órája
Melyik a világ legnagyobb keresztény temploma?
A Guinness-rekordok Könyve szerint az Elefántcsontpart fővárosában, Yamoussoukróban található Miasszonyunk, a Béke Királynője-bazilika – megelőzve a vatikáni Szent Péter-bazilikát – a világ legnagyobb keresztény temploma. Az afrikai székesegyházat 1990-ben II. János Pál pápa szentelte fel.
A hírt a kedvenceid közé!Forrás: www.magyarkurir.hu, megjelent 14 órája
„Miért hagyott el az édesanyám?” – Ferenc pápa elhagyott gyerekek kérdéseire válaszolt
Január 4-én Ferenc pápa egy civil szervezet által támogatott árvaház lakóival, magukra hagyott román származású gyermekekkel és fiatalokkal találkozott a Vatikánban. Kérdéseikre adott válaszait február 19-én tette közzé a szentszéki sajtóközpont.
A hírt a kedvenceid közé!Forrás: www.magyarkurir.hu, megjelent 15 órája
Ferenc pápa megerősítette: VI. Pált még az idén szentté avatják
VI. Pál pápa közelgő szentté avatásának hírét a római egyházmegye papságához intézett hagyományos nagyböjti beszédében erősítette meg Ferenc pápa február 15-én, csütörtökön délelőtt a lateráni Keresztelő Szent János-székesegyházban.
A hírt a kedvenceid közé!Forrás: www.magyarkurir.hu, megjelent 16 órája
Sebestyén Márta: Kallós Zoltán nélkül nem lenne a térképen Magyarország népzenéje
Nem lehet felmérni és elmondani szavakban, mi mindent köszönhetünk neki, nélküle nem lenne a térképen Magyarország népzenéje – emlékezett a február 14-én elhunyt Kallós Zoltán néprajztudósra Sebestyén Márta népdalénekes.
A hírt a kedvenceid közé!Forrás: www.magyarkurir.hu, megjelent 15 órája


A hétfő délutáni elmélkedés a pápa lelkigyakorlatán – A vágy végtelensége a végtelen utáni vágyunk
José Tolentino Calaça de Mendonça portugál pap költő február 19-én, hétfőn délután tartotta meg Ferenc pápa és a Római Kúria nagyböjti lelkigyakorlatának harmadik elmélkedését a „szomjúság tudományáról”.
A hírt a kedvenceid közé!Forrás: www.magyarkurir.hu, megjelent 17 órája
Gyermekek szűrővizsgálatával kezdődött a Katolikus Karitász idei egészségügyi programja Kárpátalján
Kétszáz gyermek szűrővizsgálatával kezdődött el a Huszthoz közeli Visken a Katolikus Karitász idei, a magyar kormány által 17 millió forinttal támogatott kárpátaljai egészségügyi programja.
A hírt a kedvenceid közé!Forrás: www.magyarkurir.hu, megjelent 16 órája
Zarándoklatot szervezett házaspárok számára a Székesfehérvári Egyházmegye
A budapesti Szent István-bazilikába és az ercsi kegytemplomba szervezett zarándoklatot házaspárok számára a Székesfehérvári Egyházmegye Családpasztorációs Irodája február 17-én.
A hírt a kedvenceid közé!Forrás: www.magyarkurir.hu, megjelent 18 órája
Megáldották a püspök nevében bekopogtató missziósokat Szombathelyen
Székely János szombathelyi megyéspüspök kezdeményezésére és a helyi Mária Rádió szervezésében „Bekopog a püspök” elnevezéssel utcai misszió kezdődött február 12-én Szombathelyen. A misszióba bekapcsolódókat a főpásztor áldotta meg előző este a püspökség kápolnájában.
A hírt a kedvenceid közé!Forrás: www.magyarkurir.hu, megjelent 18 órája
Ferenc pápa a szárd szeminaristákhoz: A papok ne idomítsák a rájuk bízott nyájat!
A szeminaristák készüljenek rá, hogy olyan papok legyenek, akik szolgálják az embereket, nem pedig idomítják a rájuk bízott nyájat! – ezzel az üzenettel fordult a Szentatya a Pápai Regionális Szárd Szeminárium közösségéhez, akikkel február 17-én találkozott a Vatikánban.
A hírt a kedvenceid közé!Forrás: www.magyarkurir.hu, megjelent 19 órája
Egy pici szeretet változást hozhat – Varga László látogatása egy kaposvári hajléktalanközpontban
Február 19-én Varga László megyéspüspök ellátogatott a Magyar Vöröskereszt Somogy Megyei Szervezete által működtetett kaposvári Nyitott Kapu Hajléktalan Gondozási Központba.
A hírt a kedvenceid közé!Forrás: www.magyarkurir.hu, megjelent 20 órája


Házasság ünnepe Kispesten
2018. február 17-én a Kispesti Baptista Gyülekezetben „házasok estjét” szerveztek. Vendégeink Győri J. Tamás lelkipásztor és felesége, Győri Virág, a Family keresztény magazin szerkesztője voltak. Szolgálatukban a házasságról, a családról, a gyermeknevelés kérdéseiről tanítottak a Biblia alapján, és
A hírt a kedvenceid közé!Forrás: www.baptist.hu, megjelent 25 órája
Jótékonysági börze lesz február 25-én a délelőtti istentisztelet után
Szeretettel hívunk minden kedves érdeklődőt február 25-én, vasárnap a délelőtti istentisztelet után, a bérleménybe, ahol 13 h-ig jótékonysági börzét tartunk, a felvidéki gyülekezetek megsegítésére! - - - - , - Sok könyv, gyermekjáték,- csecse-becse, konyhai felszerelés között válogathatsz, és ami te
A hírt a kedvenceid közé!Forrás: www.gyulekezet.hu, megjelent 22 órája
Étterem hét 2018
2018. március 5 – 11. Immáron sokadik alkalommal, idén is részt veszünk a gasztronómiai weboldal, a DiningCity szervezésében megvalósuló Országos Étterem Héten. Az érdeklődő közönség nívós éttermekbe látogathat el és fogyaszthat baráti áron – esetünkben 4.900,- Ft-ért – erre az ... Tovább olvasom...
A hírt a kedvenceid közé!Forrás: www.banfalvakolostor.hu, megjelent 41 órája
Bemerítés Tokodon
2017. szeptember 3-án nagy öröme volt a tokodi gyülekezetnek. Még ezen késői beszámoló megírása közben is nagy hála tölti el a szívemet azért, mert Zsohár Ádám hite vallomására bemerítkezett és közösségünk tagja lett. Elmondása szerint egy természeti kép késztette erre a döntésre. Kamionsofőrként do
A hírt a kedvenceid közé!Forrás: www.baptist.hu, megjelent 42 órája
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯* A hírek nem feltétlen idő sorrendben gyűlnek. Előfordulhat, hogy egy friss hír csak pár óra eltéréssel kerül be a Linkegység linkgyűjteménybe. Mivel a sorrend idő-alapú, ilyenkor az új hír a listában a megjelenés időpontjának megfelelő helyet fogja elfoglalni.

* Lehetőséged van a híreket kigyűjteni a saját adatlapodra, a hír bal alsó sarkában látható kéz ikonnal. Ezeket a híreket így a későbbiekben is megtalálhatod.


FacebookKövess minket a Facebookon is, hogy ajánlhassunk neked érdekes honlapokat, illetve a Linkegység linkgyűjteménnyel kapcsolatos hírekről se maradj le: Linkegyseg.hu a Facebookon

Minden jog fenntartva © 2018, linkegyseg.hu | linkek száma: 20595 | Jogi nyilatkozat | Sitemap | RSS | E-mail: info(kukac)linkegyseg.hu