Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Linkegység linkgyűjtemény fejléce
Belépés / Regisztráció | Linkajánlás | Véletlen honlap |

Főoldal » Vallás » Hírek

Vallás hírek

Vallás   Hírek a témában   Honlapok a témában   Alkategóriák    


Kitágult a liturgikus tér - Bemutatjuk a megújuló győri székesegyházat
A győri Nagyboldogasszony-székesegyház felújításáról Veres András győri megyéspüspök, az MKPK elnöke; Lukácsi Zoltán, a Győri Hittudományi Főiskola rektora; Bognár István püspöki irodaigazgató, a székesegyház plébánosa és Németh Attila sopronbánfalvi plébános számolt be olvasóinknak.
Forrás: www.magyarkurir.hu, megjelent 8 órája
Ha egy barát a barátod - Olvasóink ötletei szerzetesek és papok megajándékozására
Olvasóink javaslatait adjuk közre, melyekkel kiegészítették nemrég megjelent cikkünket - újabb ötletek, mit adhatunk szerzetes és pap barátainknak, rokonainknak ajándékba.
Forrás: www.magyarkurir.hu, megjelent 9 órája
ANGYAL a Lehel téren - Rekordszámú pap várja a gyónni vágyókat az Árpád-házi Szent Margit-templomban
A Regnum Marianum és a Lehel téri Árpád-házi Szent Margit-templom közössége "Adventi és Nagyböjti Gyónási Alkalmat", azaz ANGYAL-t szervez december 20-án, 18 órától a budapesti Lehel téri templomban.
Forrás: www.magyarkurir.hu, megjelent 10 órája
Jó reggelt kívánok, megjöttek a fehérvári huszárok! - Zászlómegáldás Székesfehérváron
Koszorúzási ünnepséget szervezett december 11-én a Fehérvári Huszárok Egyesülete a limanowai csata 103. évfordulója emlékére. A megemlékezés keretében Spányi Antal megyéspüspök megáldotta az idén húszéves egyesület zászlóját.
Forrás: www.magyarkurir.hu, megjelent 10 órája
A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia közleménye
A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia közleményét olvashatják.
Forrás: www.magyarkurir.hu, megjelent 10 órája
Ferenc pápa Twitter-üzenete december 13-án
A Szentatya az alábbi bejegyzést tette közzé Twitter-oldalán.
Forrás: www.magyarkurir.hu, megjelent 10 órája


Ferenc pápa: Miért menjünk misére vasárnap?
December 13-án a Szentatya folytatta a szentmiséről tartott katekéziseit. Ma a vasárnapi szentmise értelmére mutatott rá. Ferenc pápa katekézisét teljes terjedelmében közöljük.
Forrás: www.magyarkurir.hu, megjelent 11 órája
A csíksomlyói búcsúhoz hozzátartozik Szűz Mária tisztelete - az erdélyi ferencesek közleménye
A csíksomlyói ferencesek december 13-án sajtóközleményt jelentettek meg annak kapcsán, hogy a Hungarikum Bizottság döntése nyomán a csíksomlyói pünkösdi búcsú bekerült a Magyar Értéktárba. Az alábbiakban olvashatják a dokumentumot.
Forrás: www.magyarkurir.hu, megjelent 11 órája
Hálaadónap Vácon
Az ország túl van a betakarításon, megvan a jövő évi kenyerünk - elérkezett a hálaadás ideje. Bár gyülekezetünk tagjai nem a mezőgazdaságban dolgoznak, mégis megállásra késztet az áldások megtapasztalása. Ilyenkor sorba vesszük: mi mindennel is halmozott el Istenünk ebben az évben. Már a délelőtti i
Forrás: www.baptist.hu, megjelent 13 órája
Vácon tartott adventi elmélkedést Böjte Csaba
Böjte Csaba osztotta meg gondolatait december 10-én, advent második vasárnapján a váci Madách Imre Művelődési Központban a Dunakanyari Védegylet Alapítvány által szervezett eseményen.
Forrás: www.magyarkurir.hu, megjelent 12 órája
Lovasszekéren a Mikulással Máriapócson
A máriapócsi Dudás Miklós Görögkatolikus Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolába lovasszekérrel érkezett a Mikulás december 6-án. A jó gyermekek utazhattak is vele egy kicsit.
Forrás: www.magyarkurir.hu, megjelent 13 órája
A Szűzanya Szápáron
Megáldották a plébánia felújított épületét, valamint a falu újonnan létesült Szűzanya-szobrát december 9-én a Veszprém megyei Szápáron. A falu közepén felállított szobor egy helyi lakos, Szabó Jenő felajánlása, talapzata közadakozásból épült.
Forrás: www.magyarkurir.hu, megjelent 13 órája


Hálaadás az Addeturban
A B49 Iskolagyülekezet, a Baptista Szeretetszolgálat missziója keretében hálaadó rendezvényt tartott november 28-án intézményünkben. Tóth Krisztián, Szabó Balázs és Steiner József vitte el Isten örömhírét a hálaadás témakörében az Addetur Baptista Gimnázium, Szakgimnázium és Szakiskola diákjainak,
Forrás: www.baptist.hu, megjelent 18 órája
A Szent Kristóf Ház lakóinál tett adventi látogatást Spányi Antal püspök
Fenyőfával ajándékozta meg a Szent Kristóf Ház fogyatékkal élő gondozottjait Spányi Antal székesfehérvári megyéspüspök és Smohay András, a Székesfehérvári Egyházmegyei Múzeum igazgatója december 12-én.
Forrás: www.magyarkurir.hu, megjelent 13 órája
Mindenkinek jutott ajándék
Idén is közös ünnepléssel várták a közelgő karácsonyt a Kincs Kecskeméti Nagycsaládosok Egyesületének tagcsaládjai. A vasárnapi rendezvénynek ezúttal a Kecskeméti Baptista Gyülekezet közösségi terme adott otthont. Érdekes programokkal telt a délután, volt kézműves foglalkozás, bábelőadás, a legbátra
Forrás: www.baptist.hu, megjelent 18 órája
Ifjú futballista tehetségek a közös, máltai-baptista ételosztáson
Már évek óta szervez együtt ételosztást a karácsonyi ünnep közeledtével a két segélyszervezet, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Baptista Szeretetszolgálat a fővárosi Batthyány téri, úgynevezett máltai központ udvarán. Ebben az esztendőben december 8-án, pénteken délután, majd másnap, december
Forrás: www.baptist.hu, megjelent 18 órája
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12* A hírek nem feltétlen idő sorrendben gyűlnek. Előfordulhat, hogy egy friss hír csak pár óra eltéréssel kerül be a Linkegység linkgyűjteménybe. Mivel a sorrend idő-alapú, ilyenkor az új hír a listában a megjelenés időpontjának megfelelő helyet fogja elfoglalni.

* Lehetőséged van a híreket kigyűjteni a saját adatlapodra, a hír bal alsó sarkában látható kéz ikonnal. Ezeket a híreket így a későbbiekben is megtalálhatod.


Kövess minket a Facebookon is, hogy ajánlhassunk neked érdekes honlapokat, illetve a Linkegység linkgyűjteménnyel kapcsolatos hírekről se maradj le: Linkegyseg.hu a Facebookon

Minden jog fenntartva © 2017, linkegyseg.hu | linkek száma: 20848 | Jogi nyilatkozat | Sitemap | RSS | E-mail: info(kukac)linkegyseg.hu