A kedvenc kávézónkban csusszanunk át a hideg télből a forró nyárba

Van egy törzshelyünk, mindnyájunk kedvenc kávézója a baráti társaságunkon belül, ahol télen is a leggyakrabban találkoztunk anno, és beszéltük meg egyéb összejövetelek, közös bulik helyszínét és időpontját. Ilyen nagy számban, kivétel nélkül mindannyian talán még a télen sem jöttünk így össze, mint most. Nem csoda, az első nyári nagy programunkat szerveztük meg, ami miatt mindenki nagyon izgatott már most.

A https://balatonpro.hu/ oldalon található lehetőségeket vettük sorra, és mind nagyon felcsigáztuk magunkat. Mire ez az időszak nemsokára beköszönt, végre szikrázó napsütés lesz majd – tartósan is, és nem szakítja reméljük mindig félbe a mostanság még gyakori esőzés -, és a miénkhez hasonló baráti társaságoknak kiváló lehetőségeket kínálnak az előbb általam nektek is ajánlott weboldalon.

Illetve nem csak baráti társaságoknak, a BalatonPRO-nál dolgozók egyéb téren is a szervezés bajnokai, úgy hallottam. Illetve olvastam a netes visszajelzésekből. Több egyéb ismerősünknek szerveztek már azonban vitorlázással egybekötött családi programokat is, amik szintén hibátlanul sikerültek. Tartottak így szülinapot például, vagy házassági évfordulót. Magyarország területén belül nehezen utánozható, megismételhető élményt kaphatunk tőlük, hisz Balatonból csak egy van. Képzeljünk el egy olyan lánykérést, ahol a kedvesünket a nyílt vízen egy hajón kérjük meg, amit a parton egy hangulatos vacsi követ… Gyertyafénnyel, előtte koccintás pezsgővel… Remélem, még épp időben szóltam valakinek, aki pont ezt az eseményét tervezi közös életüknek, a párjával.

Na, de térjünk vissza a nagyobb baráti társaságok programjaihoz. Illetve lehetséges programjaihoz, mert annyi minden lehetséges, hogy mi sem tudtunk még dönteni. A “szervezés bajnokai” azért voltak jó jelzők rájuk, mert nagyon komplex az egész. Van kapcsolata a vitorlás társaságnak tehát éttermekkel, szállodákkal, és szórakozóhelyekkel. Ez utóbbi lehetőséget latolgatjuk mi együtt, tegyetek ti is így a https://balatonpro.hu/ webcímen! Egyik barátunk nemsokára megnősül és a “All day all night” csomag az egész napos vitorlázási lehetőség után (ami össze van kapcsolva korlátlan italfogyasztással) karszalagokat is magában foglal, amivel Siófok legjobb szórakozóhelyeire lehet bejutni, ingyen. Szerintem már értitek, miért vagyunk annyira izgatottak most: https://balatonpro.hu/.