Az autómat is olyan tökéletesen szeretem, mint a kávémat

Nem vagyok a legnagyobb kávéivó, nem iszok minden nap. Viszont, ha mégis arra kerül a sor, nem tudok megelégedni akármilyen minőségűvel. Nem szeretem, ha túl keserű, azt sem, ha túl édes. A különböző ízesítéseket sem szeretem, ne legyen túl fahéjas, de túl markáns sem. A kávét én az italok művészetének tartom, ezért finoman kell vele bánni. Szerencsére megvan a kedvenc kávéházam, ahol tudom, hogy mindig az én ízlésemnek megfelelő kávét kapom kézhez. Nyugi, nem egy sznob hely, bár az eddigi írásom alapján már valószínűleg azt gondoljátok rólam.

Nem bonyolult és magas elvárásokat támasztok, szimplán csak szeretem, ha a kávém egyszerű és gonddal van elkészítve. Mondhatni ez az én kis hóbortom, amikor egy kis békére és elmélyedésre van szükségem – olyankor a kötelességek után az utam mindig az én szeretett kávéházamba vezet.

A másik berögződésem, aminek tökéletesnek kell lennie, az az autóm. Mikor új voltam a városban, az összes ismerősömet kikérdeztem, hogy hová viszik szervizbe az autóikat. Kedves barátom szavai győztek meg a legjobban. Ő a Méta Autószerviz Kft. műhelyét ajánlotta.

Elmondása alapján bármi legyen, mindig tud időpontot foglalni, akár online úton is, ami jelentősen megkönnyíti a procedúra beindulását. Gergő azért állapodott meg mellettük, mert sosem találkozott még ennyire ügyfélközpontú szervizzel. Sohasem fordult elő, hogy váratlan költségekbe futott volna, legalábbis mindenről időben tájékoztatták: legyen szó valami újabb hibáról, vagy pont arról, hogy minden rendben van. A lényeg, hogy egyszer sem utólag értesült a kocsija állapotáról.

Azt is kijelentette, hogy biztos abban, hogy precízen és profin dolgoznak, hiszen az autója még mindig olyan, mint új korában. Úgy érzi, hogy minden alkalommal a lehető legjobb kezekbe kerül szeretett járgánya. A műhely atmoszféráját is szereti, állítása szerint tisztaság van, és a kisebb javításokat a lehető legnagyobb kényelemben meg is tudja várni.

Ezek alapján a Méta Autószerviz Kft. valóban egy jó megoldásnak tűnt. Mivel nem jött szóba igénytelenség, kellemetlen meglepetések és hosszú várakozási lista, amellett döntöttem, hogy náluk jó helye lesz az autómnak.

Jó ideje nem volt szervizben az autóm, éppen ezért éreztem idejét egy állapotfelmérésnek. Szerettem volna, hogy minden rendben működjön, hiszen a kocsim az életem egyik legnagyobb befektetése volt. Mikor begurultam a műhelybe, biztosítottak arról, hogy a lehető legalaposabban vizsgálják át a járgányt. Nem sokkal később értesítettek, hogy olajcserére lenne szükség, és elküldtek egy árajánlatot a szerviz díjáról. Abban az esetben kezdték el a munkát, hogy én azt az árajánlatot elfogadtam.

Akkor már elégedett voltam, hiszen sosem bánt még így velem egy autószerviz sem. Folyton a tudtom nélkül berendeltek drága alkatrészeket, plusz javításokat végeztek, és a végén ért a hideg zuhany. A Méta Autószerviz Kft. azonban már itt megmutatta, hogy pontosan miben is emelkedik ki sok-sok szolgáltató közül.

A munkafolyamatról valóban szüntelenül frissítettek, egy percig sem kellett aggódnom, hogy milyen munkálat alatt állhat az autóm. Örülök, hogy ez az online rendszerük is kifogástalanul működik. Bármikor elérhető volt számomra a munkalap, a fotók és a szervizkönyv is.

Náluk volt az első olyan olajcserém, ahol nem kellett felárat fizetnem az olajszűrő cseréjéért, és nem kellett több olajat megvennem a szükségesnél. Kimérték pontosan azt a mennyiséget, amennyi szükség volt erre, így mind költség – és felhasználás-hatékony folyamat ment végbe. Azt is megtanultam, hogy nagy tévhit, hogy 30000 km után kell megejteni az olajcserét. Érdemes már jóval előbb, 10-15 ezer kilométernél véghezvinni, így biztosan nem szenved kárt a jármű. Persze rengeteg egyéb szolgáltatás van a repertoárjukban, úgyhogy nézzétek meg a Méta Autószerviz Kft. oldalát egyéb információkért, mert csomó hasznos tippet lehet megfogadni tőlük.

A konklúzióm az, hogy a Méta Autószerviz Kft. az ügyfeleket is olyan elégedetten szereti, mint amilyen jó állapotban a kocsikat. Végre kellemes csalódás ért, nem fájt a szívem az elköltött pénzemért. Kicsit el is öntött az a melegség, mint a kedvenc kávézómban.