Új motorgumikkal juthatunk el kedvenc kávézónkba

A kávézás kultúrája mindig is ámulatba ejtett. Szerintem gyerekként ez az első olyan dolog, amit a felnőttek világához kötünk. És természetesen rögtön utánozni is akarjuk őket. Emlékszem, hogy volt amikor az ebédlőben benyakaltam egy egész kancsó tejeskávét és a szüleim teljesen kétségbeestek, hogy neadjisten koffeinmérgezést kaptam. A menzán készített ital azonban szerintem legfeljebb hírből hallott kávébabokról, úgyhogy nem kellett aggódni.

Egy idő után pedig a barátaim is elkezdtek kávézni. Én néha csatlakoztam hozzájuk, de őszintén, valamilyen szinten még mindig bezárva maradt előlem ez a világ. Nem tudtam felfogni, hogyan képesek cukor nélkül meginni egy ilyen keserű löttyöt. Ez egészen addig tartott, míg Pesten az egyik ismerősöm elvitt egy kézműves kávézóba. Ezen a helyen ki volt írva, hogy próbáld ki cukor nélkül. Teljesen igazuk volt. Aznap rájöttem, hogy az igazán jó kávénak nincs keserű íze.

Hasonló döbbenet volt, mikor kiderült, hogy a motorgumi rendelésnek sem kell feltétlen szenvedésnek lennie. Ezt persze csak annak köszönhettem, hogy rátaláltam a motortire.hu oldalára, ahol a motorgumi rendelés elképesztően egyszerű. Nagyon szeretek motorozni. Számomra ez nem csak egy egyszerű hobbi, hanem életmód. És pont ezért volt annyira rossz, hogy mindig nehéz volt beszerezni olyan alkatrészeket, mint a motorgumi. Az egyik ismerősöm azonban azt javasolta, hogy nézzek fel az internetre, hátha találok valami jó ajánlatot.

Így kerültem a motortire.hu oldalára, ami már az első pillanatban képes volt meggyőzni az átlátható felületével és igényes kinézetével. Hamar látja az ember, hogy az adott cég valóban ért-e a motorokhoz. A motortire.hu azonban több bizonyítékot is nyújtott nekünk, mint csupán a megérzésünk. Mivel ha a kezdőlapra néztek, észrevehettek egy Youtube videós kiírást. Ha rákattintotok, egy csomó videoanyagot el tudtok érni motoros témában. Először nem gondoltam volna, hogy ez valami különleges dolog lenne, viszont a videók megnézése után azt éreztem, hogy egy kicsit át tudtuk hidalni az internet személytelenségét.

A motortire.hu azonban nem csak információt nyújt nekünk, hanem olyan eszközöket, amikkel gyerekjáték lesz a motorgumi rendelés. Elfelejthetjük a találgatásokat és azt, hogy a boltost kell megkérdeznünk. A motortire.hu oldalán elérhető egy motorgumi kereső, amelybe betáplálhatjuk a motorunk összes adatát. Ennek eredményeképpen pedig csak azokat a gumikat fogja kiadni, amik passzolnak a járművünkhöz. A motorgumi vásárlás nem egy olcsó mulatság, úgyhogy jó, ha az ember biztosra megy a rendelésében.

motortire.hu

Szerencsére azonban a motortire.hu oldalán még a pénztárcánk sem fog kiürülni, mivel az áraik nagyszerűek. És ezt úgy mondom, hogy hozzászámoltam a kiszállítási díjat is. Emellett pedig a választék is hatalmas, tehát nem kell beérnünk azzal, ami éppen a boltban megmaradt. Korábban ezzel egyébként rengeteg problémám volt, mivel megvannak a kedvenc márkáim. Itt azonban ilyen kritériumok alapján is szűrhetjük a találatokat, úgyhogy biztosan csak azt a gumit fogjuk megvenni, amire tényleg szükségünk van.

Sokan pedig az online rendeléstől szoktak félni, mivel rengeteg az átverés és néha a folyamat nem teljesen átlátható. A motortire.hu oldalán azonban nem kell ilyen dolgoktól félnünk. Az összes lépésen végigvezet minket az oldal, úgyhogy ha már adtunk fel korábban postai csomagot, akkor ez sem lesz akadály. A gumik pedig pár napon belül már meg is érkeznek az ajtónkhoz. A minőségük pedig pontosan olyan, mint amit elvárnánk egy motoros bolttól.