Munkába járáshoz fontos volt a megfelelő hátitáska

A magam részéről egészen egyetemista koromtól kezdve rajongója vagyok a kávéházaknak és a kávéházi kultúrának. Egyetem elején eléggé rászoktam a kávéra, hála a kényszerű éjszakázásoknak, de hamar rájöttem, hogy hogyha már jóformán ezen élek, akkor miért ne emelhetném mindezt kicsit magasabb szintre? El is kezdtem egyre inkább belemélyedni a témába, online és személyes kurzusokon is részt vettem, így egyre jobb kávékat készíthettem otthon is; egyetemistaként pedig könnyedén találtam jobbnál jobb munkákat különböző kávézókban. Ugyan pedig szerettem azt, amit tanultam, valahogy sikerült erősen benne ragadnom ebben a közegben és a későbbiekben is kávéházakban vállaltam munkát, a jelenlegi helyem pedig az eddigi legnagyobb kedvencem – elég fizetést kapok ahhoz, hogy ne kelljen aggódnom a megélhetésem miatt, nagyon korrekt, rugalmas a munkahely és a vendégkör is nagyon jó. Nincs olyan túl messze, így tavasztól egészen késő őszig biciklivel járok, sokkal kényelmesebb, olcsóbb és gyorsabb a tömegközlekedésnél – viszont ehhez a megfelelő hátitáskára is szükségem van.

Kedvencem sajnos elkopott, és mikor új után nézelődtem, egy kollégám javasolt egy oldalt, ahol elmondása szerint azért nehéz a tökéletes hátitáska megtalálása, mert olyan széles választékkal rendelkeznek. Kicsit ugyan szkeptikus voltam, mert azért ezt mégiscsak túlzásnak tartottam némileg, de azért természetesen nem haboztam sokat és megkerestem az oldalt, elvégre az esélyt meg kell adni. Már első látásra is szimpatikusnak bizonyult: kellemes színvilágú design, jól felépített, jól átlátható oldal, nem is rossz… persze csak a külcsínre nem adok, hiszen egy kávé is akármilyen szépen van díszítve, az semmit nem árul el az ízéről, így hát először is megnéztem a különböző vállalásaikat.

Egyrészt gyors kiszállítást ígértek, amire nekem tényleg szükségem volt, hiszen nem akartam a végletekig húzni meglévő hátitáskám használatát, el akartam kerülni, hogy éppen használat közben adja meg magát. Emellett több fizetési lehetőség közül lehetett választani – én például egyértelműen utánvét-párti vagyok, szerencsére erre is volt lehetőség -, illetve több elérhető szállítási lehetőséggel is rendelkeztek. Szimpatikusnak tűnt az oldal és ajánlást is kaptam, így elkezdtem jobban belemélyedni a termékek listájába: kollégámnak igaza volt és valóban okozott néhány hajtépős pillanatot a kiválasztás menete, mert annyi szépséges árujuk volt!

Ezek ráadásul saját árukészleten voltak, nem pedig külső partnertől kellett megrendelni és még rájuk is várni. Volt női, férfi, uniszex; színes, fekete; kisebb és nagyobb, sportosabb és elegánsabb… persze voltak előzetes elképzeléseim, de ezeket jó párszor felülírtam, mert olyanok is megtetszettek, amikre addig nem is gondoltam. Nem kevés idő kellett, de hosszabb tanakodás után megszületett a döntés és le is adtam a megrendelést, tehát már csak a várakozás maradt – amit a legkevésbé szerettem, de hát ez egy szükséges rossz volt.

Nem sokkal később meg is érkeztek a várva-várt értesítések a kiszállítással kapcsolatban, nem sokra rá pedig a kezemben is tarthattam várt csomagomat, amely új “útitársamat” tartalmazta. Nem is kellett csalódnom: tökéletesen olyan volt mint az internetes képeken, ráadásul tökéletes minőségben, jobb volt, mint amilyenre számítottam. Másnap már meg is tartottam vele az első utamat és ezzel mentem dolgozni: tökéletesen bevált! Már ekkor jobban szerettem, mint a régit, amit ki tudja, hány éve nyúztam már…. munkatársamnak sem győztem hálálkodni, és jó pár kávéra volt a vendégem a szuper ötletéért.

hátitáska