Kávézás közben jött szóba a gumicsere és a gumi diszkont hu

Nagyon szeretek eljárni a barátnőimmel a legújabb kávéházakba. A minap nyílt egy nagyon menő, újhullámos kávézó, amit mindenféleképpen ki akartam próbálni. Szerencsére a barátnőm éppen ráért, így azonnal kaptunk az alkalmon és még a héten beültünk egy kellemes esti beszélgetésre. A kávé eléggé felpörgetett minket este 8 körül, így a könnyedebb témák után jöhettek a munkahelyi pletykák. Lili autószerelő műhelyben dolgozik és meg is osztotta velem a tapasztatait. Mondta, hogy az egyik vásárló egy nagyon lepukkant abroncsot szeretett volna rátetetni a teljesen új Fiestájára, így azonnal le kellett őt erről beszélnie. Megmutatta neki a gumi diszkont hu oldalt, ahol le tudta foglalni a neki tetsző abroncsokat, majd át is vehette őket a telephelyen – hiszen mindannyian Miskolcon élünk és a cég telephelye is itt található.

Csodák csodájára a vásárló nem sértődött meg, sőt meg is köszönte a segítséget és azonnal fel is ütötte az oldalt. Én viszont nagyon jól ismerem, nekem is anno Lili ajánlotta – azóta is áldom a nevét. No meg a gumi diszkont hu-t is, hiszen csak itt vásárolom az abroncsaimat!

Miért is olyan jó a gumi diszkont hu?

Nekem elsődleges szempont volt az, hogy helyben legyen, azonban ez a többiek esetében nem kell, hogy kizárólagos ok legyen. Főként azért, mert a megrendelt abroncsokat akár már másnap is kiszállítják, így mit sem számít a távolság! A készlet rendkívül széles és számtalan termék található, nagy mennyiségben. Ezen felül pedig még azt is aláírom, hogy nagyon jó minőségűek a gumik. Nem forgalmaznak gagyi termékeket, nem teszik ki a hírnevüket egy esetleges reklamációnak. Csakis minőséget képviselnek és kívülre is ezt mutatják.

A vevői élményhez az is hozzájárul, hogy a kiszolgálás páratlan és mindig segítőkészek az eladók. Le merem fogadni, hogy telefonban is éppoly segítőkészek és előzékenyek lesznek, mint amilyenek élőben. Elvégre az ügyfélközpontúság az nem vész el a csatorna milyensége miatt. Teljes mértékben elégedett vagyok az általuk nyújtott szolgáltatásokkal és bárkivel beszéltem eddig, ugyanezen a véleményen voltak.

A vásárló is végül innen vásárolta meg a gumikat, melyek most már valódi díszei lettek a teljesen új autón. Nem is illett volna egy használt gumi erre a gyöngyszemre és Lili ismét hozott egy vásárlót a gumi diszkont hu-nak. Lassan ideje lenne részesedést kérni, nem? De ez már egy másik kávézás témája lesz, hiszen ránk sötétedett.