És ti tudjátok, milyen hatással van a kávé a fogaitokra?

Mindenki tudja rólam, mennyire imádom a kávét. Napi legalább kétszer iszom, és ha tehetem, akkor elmegyek a kedvenc kávéházamba is, ami nem messze van a lakásomtól. Ebben a kávéházban rengetegféle kávékülönlegesség van, ezért is szeretek annyira oda járni. Viszont a múltkor a TV-ben láttam egy reklámot a kávé fogakra gyakorolt hatásáról, amitől megijedtem, és felkerestem egy fogorvost.

Így találtam rá a fogorvosbudapest.info oldalára, amit úgy találtam meg, hogy a keresőbe beírtam a legjobb fogorvos budapest címszavakat. Ha ugyanígy rájuk kerestek, akkor ti is rá fogtok lelni erre a szuper helyre. Ezzel már le is lőttem, hogy milyen élmény volt náluk a fogászati kezelés: én tényleg nem gondoltam volna, hogy ennyire jókedvű leszek egy fogorvosi rendelőben. Na de ne siessünk ennyire előre!

Amikor rákérestem a “legjobb fogorvos budapest” szavakra, az első találatok között dobta ki a fogorvosbusdapest.info impozáns honlapját. Nekem rögtön megtetszett az igényes dizájn, ahol nem mellesleg mindent azonnal megtaláltam.

Először is a honlap nyitóoldalán ott van a telefonszám, amit keresni kell, ha szeretnénk bejelentkezni hozzájuk. Ha pedig lejjebb görgettek, akkor részletes leírást találtok arról, hogyan is működik náluk egy kezelés, és milyen szolgáltatások érhetők el. Ahogy végignéztem ezeket, megbizonyosodtam róla, hogy gyakorlatilag bármiben tudnak segíteni, ami foggal kapcsolatos, legyen szó fogpótlásról, esztétikai fogászatról, koronáról, implantátumról, hídról, vagy ezeknél sokkal egyszerűbb kezelésekről.

Én fogkő-leszedés miatt mentem volna hozzájuk, illetve azért, mert meg akartam bizonyosodni róla, hogy milyen állapotban is vannak a fogaim a kávé és dohányzás mellett. Úgyhogy nem is gondolkodtam sokat, az áraikat megnézve abszolút nem tűntek drágábbnak, mint bármelyik másik hely, így felhívtam őket már másnap reggel. Szerencsére egész hamar sikerült időpontot találni, aminek nagyon örültem, mivel tényleg megijedtem, hogy rossz állapotban vannak a fogaim. Szóval másfél héttel a telefon után már ott is ültem a rendelőben, ami a második kerületben a Kacsa utcában van, egy nagyon szép környéken egyébként. A címnek a kapcsolat fülön is utána tudtok nézni, ahol egy térképet is mellékeltek. Mindezt a már említett legjobb fogorvos budapest keresésre ki fogja hozni a böngésző.

Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak a Fogorvos Budapest szakemberei, ami engem rögtön megnyugtatott. Elmondtam a problémám, és azonnal meg is nézték, milyen állapotban vannak a fogaim. Kiderült, hogy van egy lyukas fogam, és fogkő-leszedésre is szükség van, viszont alapból egyáltalán nem rossz a helyzet ahhoz képest, hogy mennyit kávézom. Maga a kezelés fél óra alatt megvolt, és nem is fájt. Utána pedig tanácsokat is adtak, hogyan tudnám ezek mellett a szokások mellett jobban óvni fogaim épségét. Ajánlottak egy konkrét fogkrémet és szájvizet, valamint többször is elmondták, hogy a fogselymezésnek milyen fontos szerepe van a lepedék- és fogkőképződés visszaszorításában. De nyilván miután rákérdeztem a kávé hatásaira, azt felelték, hogy a legjobb az lenne, ha napi egynél maradnék, és azután is fogat mosnék rövid időn belül.

Így a fogorvosbudapest.info engem abszolút meggyőzött róla, hogy egy fogászati kezelés is lehet kellemes. Meg persze szükséges is, ez egy ilyen alkalom után már egyértelmű volt számomra is.

Szóval bátran ajánlom, hogy keressétek fel akár már most a fogorvosbudapest.info odalát, amit könnyedén megtaláltok, ha ezt írjátok be a keresőbe: legjobb fogorvos budapest.